Bezoekdag

Beste Ouders,

Graag vragen wij u onderstaand formulier in te vullen zodoende wij een correct beeld hebben van het aantal te verwachten ouders op onze bezoekdag.
We herhalen hier nog even het opzet van deze bezoekdag

Op zondag 14 juli zijn de ouders van de kapoenen en de welpen allemaal welkom op ons kampterrein om hun kleine pagadder(s) op te halen. We verwachten jullie vanaf 10u00.
We vragen ouders om niet op te rijden op het kampterrein. Er is voldoende parking rondom het stedelijk zwembad van Bohon. Vanaf daar wordt het kampterrein aangeduid met wegwijzers aangeduid, reken op +- 1,5 km (bos)wandeling!


Adres zwembad Bohon:
Centre Omnisports de Durbuy
Fond Sainte-Anne 3
6940 Barvaux

Ter plaatse voorzien wij een prettig weerzien van uw kroost, een korte rondleiding indien gewenst en een “slotceremonie’”. Er kan bijgepraat worden en er wordt een maaltijd voorzien voor zowel leden als ouders (12u).
Na het eten kunnen jullie vertrekken en kunnen wij het volledige kampterrein verder afbreken zodat ook jonggivers, givers en jins tijdig huiswaarts of op kamp kunnen

Om alles wat overzichtelijk te maken vragen we de ouders van kapoenen en welpen om zich te registreren via dit formulier

Ouders die niet om hun kinderen kunnen ko-men laten dit ook via deze link weten. Wij voorzien dan een aangepaste oplossing.

Wij zijn de ouders van
Het volstaat één lid te noteren indien u meerdere kinderen in de welpen/kapoenen tak heeft.
Maaltijd & logistiek
Er wordt eventueel een carpoolsysteem opgesteld ifv. de resultaten van deze vragenlijst.
Contactgegevens || enkel in te vullen indien u niet op bezoek komt.
Dit om een eventueel carpoolsysteem op te zetten
Enkel Welpen en Kapoenen gaan op deze manier naar huis, Jojo's, Givers en Jins niet.
Adres
CAPTCHA
Dit veld is om te testen of je een machine of persoon bent om spamberichten te voorkomen.